DetEktivbyrÅn

Tränade med Matilda imorse.
Sen lunchade vi med fina Max.
Puss på er ♥




Loneliness is better when you're not alone

Vaccination blev det! väntar nu ivrigt på att armen ska trilla av?
Efteråt gick jag & Matilda på stan, måste ju börja köpa julklappar snart? Phest. Dessutom var det typ julskyltning och fula barn som sjöng hemska julvisor, vilket inte gjorde saken bättre. Bläeh på barn      och julen.
Det blev en fika (kopp te, i'm broke) och Marie + William joinade en stund. Sen åkte vi hem till Matilda där hon och jag pimpade skruttbilen, den blir sjukt snygg! Bildbevis* is coming up!
Nu ska jag äta fruktsallad! Imorgon äre antagligen träning som gäller. Om man inte dör av hög feber eller stryps av sin egen arm eller nåt inatt.. Pusso:*
psst nio dagar

*en liten liten del av starwars-kreationen på instrumentbrädan. Luke?


Du skrev dom fulaste orden du kan hela väggen såg ut som fan men allt var stavat fel blev nån imponerad?

Filmkväll blev det hos Max! Jag röstade starkt för pokerkväll, men det var ingen som var på, lite dåligt.
Så jag, Max och Matilda drog till videoaffären där vi spenderade alldeles för mycket tid? Vid typ elva joinade Erik, Andreas och Sebastian oss. Vid halv tolv kom Oscar och Stina också. Det blev en massa Guitar Hero och Fifa. Fint.
Vid två åkte vi hemsi. När jag hade kommit typ halvvägs (ehe jag bor på landet, yao.. totalt jävla mörker?) så står det en vit jättehund mitt på vägen, say wha? Ädel som jag är ger jag honom lift till polisen och imorse hade hans ägare ringt. Det va ju bra, såklart. Fast lite synd? Han hade kunnat flytta med mig. Vi hade passat bra ihop.
Idag blev det hårdträning på friskis, kondition och styrka. Dock grymt tråkig att träna utan Matilda., vi löser nämligen världsfreden och annat viktigt när vi gymmar. 
Förresten du! Du! Skruttbilen is alive! Helt jävla fantastiskt! Jag ska aldrig åka kommunalt! Eller inte förrens i Mars, då ska hon besiktigas, men den dagen den.. 
Så nu är jag happyhappyhappy girlie! Dessutom kommer Karin hit redan den tionde! Tjhop!
Ikväll blire nog lugna gatan med mammi, kanske kanske gå ut med Emelie, men nyköpings uteliv har vi ju pratat om förut, right? Å n g e s t.
Imorgon är det svinisspruta med Matilda, är dock sjukt anti hela grejen, så jag kanske ändrar mig.. Men vi ska i så fall tappa armen och få feber ihop, det blir fint, filmis eller nåt på det.
Dessutom har jag och Max en grymt bra pakt, inget godis tills lucia! Straffet om man misslyckas är inte nådigt (jävligt bra ord btw) . Undrar vem som förlorar.?

Fast du, kompis, vi är redan vinnare.



fredageh

Jomensåatteh! Bytte startmotorn idag, så vrålis startade, woop! Meen nu är nåt rör av? Så det sprutar ut kylarvätska (jag ska fan ta mig börja åka kommunalt).. så imorgon blire svetsning, åh jag älskar att ha egen bil.
Igår blev det häng med Ludde och Johan, vi kollade på Public Enemies, När lammen tystnar (den var inte superduper läskig, men jag ville ändå dö lite) sen avslutade vi med 2 days in Paris. I like. Kom hem vid tre inatt och insåg att jag var utelåst, fest?
Idag blev det friskis, träffade Jonas, han blåtanda skithård musik till mig som jag skulle ha när jag styrketräna, fast jag började bara asgarva.. jag är ju så stark. 
Nu ska jag vara snäll katt och laga mat till min mamma.,. sen blire hem till Max för filmis med honom och Matilda

Ciao! (som min pappar säger när han lägger på, ha-ha)



Twelve, ten Because I slept for so long those days Nine, eight, seven, six, five, four, three, two one, one, one, one, one

Världens finaste Karin kommer hit den elfte december! OMPA OMPA!
12 dagar to go!



vrålåks krångel

= byta startmotor.,
det känns mest såhär,.



We watched the sun coming up easy

Spelar Paolo Nutini's live album på högsta volym! Åhå behöver jag säga mer? Finns det nåt han inte har?
Don't think sooooeehh.
Dagen spenderades med sjukisMatilda, skjutsade henne till doktorn, sen kollade vi på film och käkade makaroner <3 Finelifinfint.
Jag hoppashoppas verkligen att Karin vill komma hit den 11-12, vet att hon funderar på det, mihi. Det vore verkligen awesome! Dessutom har vi hört att det vankas lucia-estet-fest då, så vad mer behöver vi? egentligen?
Jaja droppar några bilder ( a l l d e l e s  f ö r  m å n g a?) på Paolo, så är kvällen i alla fall räddad. Puss



→Skruttbil◊ο♦

Ohoj. I morse blev det frillan en sväng, sen en liten liten snabbis hos Matildus som är sjuk :* Hämtade upp Ludde och off till Linköping,.. trodde vi? Svängde av i Norrköping för vi blev sjukt sugna på att gå på Kolmården och åka med vrålåket i Safariparken.. men nejnej. Kolmården hade stängt, say what? Dålig stil.
Det blev lunch i Norrköping, och när vi skulle åka vidare så startade inte vrålåket (notera att hon aaldrig krånglat förut), hon var helt död. Inte ens försök till att starta. Nada. Jag fick stå och vifta med startkablarna för att fånga en Handyman (som Luddes mamma sa, vilket han tyvärr inte är). Success! Vi fick tag i två riktiga bilboys! Men trots kablarna så ville hon inte starta, så då var det inte batteriet utan startmotorn fick jag lära mig. Vi fick istället putta igång henne längs storgatan i Norrköping, minst sagt en jävligt rolig syn. Sen åkte vi hem, för varje gång hon stängs av så måste vi putta, ehe (lite som i Little Miss Sunshine, fast inte lika bra). Så inget leg, ingen rundvandring men Ludde ritade en fin fransk pojke på ena fönstret i bilen, han är söt, han heter Pierre.
Dessutom lyssnade vi på Detektivbyrån-Wermland hela resan, så jag är nöjd.
Nu ska jag piffa mig, sen blire in till stan (i mammas bil hehö) för middag och bio med Emelie, myspys. Dock vägrar jag Twilight, Neeew Mooon, bara för att.

   


 

 


Mellow Mood

är en grymt bra låt, yes yes oh yay!
Idag var jag på julmarknad i totalt ösregn med mamma, mm så otoligt mycket julkänsla(?).. Jag tror inte jag gillar julen, sådär värst mycket, nej.
Annars blev det bara träning på friskis. Ååh det är så mysigt med äldre män (typ från stenåldern) som gör armhävningar och stönar, sådär liite för nära när man stretchar. Det gillar vi. A lot.

Imorgon blire roadtrip till Linköping med Ludde, han ska hämta sitt kårleg och vi ska kolla läget på universitetet eftersom jag kanske hamnar där (har sökt in till en grundkurs i beteendevetenskap). Det blir roligt, han ska rita i min bil också, något fint, har han sagt.

Nu ska jag göra te ;*


so last year?

Hahaha jag har ju ett sånt jävla nolife så jag googla mig själv (det har du också gjort nån gång., annars grattis, du borde prova) och hitta den här bilden i Helsingborgs Dagblad. Har aldrig sett den förut.
Studenten 2008, good times, good times.


sofi, elin, kajsa, jag
http://hd.se/helsingborg/2008/06/05/ett-dygn-fullt-av-firande/


See, I reckon you're about an eight or a nine maybe even nine-and-a-half in four beers time



katt?


nå Pelle?


My name is Geraldine, I'm your social worker

Jag lever numera på studera.nu's hemsida. Varför måste man vänta ända tills december innan man får veta var man har kommit ìn? vava? Jävla dåligt. Såg dessutom att mitt högskoleprovresultat hade kommit in. Jag hade räknat ut det direkt efter provet, men om man säger som så, så var inte mattedelen min starka sida, vilket även visades här.. ehe. Dock var felet till min fördel, man tackar! Och varför vill alla veta vad man fick? Spelar det nån roll? Ska vi jämföra? Tycker du mindre om mig om jag fick bättre än dig? Ääh.
Förresten så åt Fanny (minhund) råttgift igår, heja! Fick köra så fort att vrålåket nästan gick i bitar (hon börjar låta konstigt vid 100km/h). På kliniken fick Fanny superlyxlyxmat som hon vägrade att äta..? Hemma äter hon kaninmat? Men icke. Sen fick hon en spruta så hon skulle kräkas, men det vägrade hon också så hon fick en till, stackars liten. Nog för att hon är gammal och döv, men förjävla söt är hon. Trots att hon kräks och håller på att somna på samma gång (sprutan hade även en lugnande effekt, no shit?) så viftar hon på svansen! Hon är mitt livs kärlek, så äre.
Annars så är livet som arbetslös rätt lungt. Äta, sova, träna, osv? Men inte så länge till för jag har fått jobb på posten! Som julkortssorterare, r e s p e c t! Jag vet. 
Jo juste, jag har köpt mina efterlängtade brillor från Cheap Monday! Jag ser så...smart ut? 
Och du Glasvegas är bäst. Ja bäst.

I see you
Need me
I know you do



hallå eller?

nej vad vet jag? egentligen?


Here you come again just when I've begun to get myself together
You waltz right in the door just like you've done before
And wrap my heart 'round your little finger
Here you come again just when I'm about to make it work without you
You look into my eyes and lie those pretty lies
And pretty soon I'm wonderin' how I came to doubt you

All you gotta do is smile that smile and there go all my defenses
Just leave it up to you and in a little while
You're messin' up my mind and fillin' up my senses
Here you come again lookin' better than a body has a right to
And shakin' me up so that all I really know
Is here you come again and here I go.


Ha-ha nu har jag gjort det igen jag har varit dum mot mig själv jag är så bra på sånt, eller hur?

Jag tänkte säga godmorgon, men insåg att det typ är lunch? Jaja den här dagen lär inte bli så värst innehållsrik, jag har två måsten, träna och kolla på glasögon. Jag tror det är dags att bli glasögonorm igen, det är hett. Synd att det ska vara så fantastiskt dyrt bara. Well well nu ska jag duscha, sen tänkte jag dansa till Bob Hund, för dom är ju helt grymma! Och jag har knappt lyssnat på deras senaste skiva, shame on me!


Svart är ingen färg det är så man känner sig



Åh, det är så svårt att höra vad du säger Vad är det du egentligen vill säga?

Åehåeh! Jag blir så förvirrad? Jag fattar i n g e n t i n g !
Hursomhelst, idag blev det friskis med Matilda, sen lagade Marie tomatsoppa till oss. Vi lyssnade på musik, pratade om moppsex, garvade och kramades. Världens finaste flickor. Nu ska jag sova, träna med girlsen klockan tio i morgon, kan behövas, jag mår illa. Hoppas jag kan sova, och inte drömmer om dig.



♦ → ↓Bengt Frithiofsson är vår guru ↑ ♥

Hahaha jag orkar inte med mina satans up's and down's heela tiden. Går hon på nåt kanske du undrar? Det undrar jag också? Gör hon? Jag tror fan det. Vad? Metedron? Ritalin? Någon? Ja? Du vill.
Jag känner mig lite glad för ingenting. Men det är bara för jag vet att nåt grymt är på gång, inte precis nu, inte i morgon, men snart. Och du, jag är rätt så bra på att vänta, rätt så bra.  
Jag känner mig typ som Moto Boy i det här klippet
http://www.youtube.com/watch?v=qXC4I_ebIIA
(du måste kolla, fattaru!). In/utrullningarna är helt fantastiska, hur gör han? H u r ?
Påtal om fantastiska saker så har jag hittat en grym sida (ja jag har för mycket fritid, men jag har aldrig påstått något annat...) PersbrandtFakta.se Hahahaha jag har ont i magen. Bara för att ta några exempel:
"Persbrandts gräs är alltid grönast", "Mikael Persbrandt kan både äta kakan och ha den kvar", "När Mikael Persbrandt kissar i motvind, så byter vinden riktning", "Persbrandt vet vem som sköt Palme". Kom igen nu tråkmåns, du tycker att det är lite kul, lite, lite. I knew it. Det var längesen jag hade såhär roligt med mig själv, och ja som sagt, något lider jag av. Mamma sa att jag var speciell EP.

Hoppas du kollade klippet, annars vet man aldrig vad som händer. Inte för att man vet det ändå, men ändå.,. Man borde skaffa sig en tidsmaskin, fast det är väl på gott och ont, antar jag? Men du, kom hit, så kan vi iallafall kolla på Tillbaka till framtiden. Jag vet att du gillar mig, eller jag menar den. Den. 
S p r i n g  R i c c o !



Töntarna / Strage Txt / 53

Hej hallå hej ditt fula fan!
Nej jag är inte alls bitter, jag är ganska nöjd, fast på ett elakt sätt.
Mina räddningar den här helgen
1. Kents nya, åh dom har gjort det igen!
2. Strage Txt, har gått och funderat på att köpa den i evigheter och idag gjorde jag det! s c o r e! Månadens/årets? bästa köp! Jag tror vi ska gifta oss, jag och Fredrik, han vet bara inte om det än..,
3. Fantastiska Karin med sina finafina brev! Jag blir så glad. Vi ska fira nyår tillsammans i Göteborg!
Bara femtiotre dagar kvar, heja!


nu ska jag läsa lite mer, Sayonara!


Krossa allt

Jag ä l s k a r spotify! Lyssnar på Kents nya skiva Röd som släpps idag. Jag tror det är chärlek.



Hello I'm Johnny Cash

åhå life's good! för tillfället iallafall.
och det är vi glada för, eller hur kompis?
har förhoppningsvis en fet helg att se fram emot,
 och nästa vecka händer det grejer. heja.
förresten så snöar(?!!!) det ute, det tänker jag fira? sörja?
 med att se walk the line, Joaquin Phoenix:*



I’m not the one you want babe
I’m not the one you need



Wasn't life supposed to be more than this?

Även om du inte är dig själv längre så har du väl inte glömt hur underbar Ola är?
Hur jävla het han är i sina tajta brallor? Och hur vi stod längst fram?
 

För jag vet att du försöker glömma mig.
There is no end to love like ours.


äru dum eller?

Tisdag.
To do:
- Duscha, ta mig i kragen etc.
- Vrålåket in till stan
- Luncha/fika med Emelie
- Kolla på brillor
- Hänga hos Jonas
- Hämta Matilda&Marie -> åka&handla -> ffhosMatilda = fest?/tv-spel?/myskväll? Fint blire nog.

Förresten måste du lyssna på Pete Yorn & Scarlett Johansson's album Break Up  FEDT BRAO YAO!     Pyss:*



wolfmother

det är allt jag har att säga. för just nu har jag inte mycket att säga, alls. livet är, jag vet inte ?
men den som inte lyssnar på cosmic egg borde dödas eller ännu värre skjutas.
imorgon ska jag sova hos matilda. det kanske blir en fin dag.



RSS 2.0