sundaysöndagsundaysöndagsundaysöndagsundaysöndagsundaysöndagsundaysöndagsundaysöndagsundaysöndagsundaysöndagsundaysöndagsundaysöndagsundaysöndagsundaysöndag

Idag är jag ledig, trevligt värre. Ska bara ta det lugnt & läsa nya Elle <3
Jag saknar min bror (& Paris), men vi ses snart:*



Bob Dylan's 115th Dream

Heyheyhey, lite kort uppdatering, har lite bråttom, ska göra mig iordning & bege mig av till jobbet! Du hörde rätt jobb var det. Var på intervju på Hellmanska Gården i förrgår & jobbade 12-19 igår, ska jobba 12-17 idag & har fått schema för nästa vecka, very nice! Så nu börjar allt falla på plats, red även Ramasto i förrgår & lärde mig var allt i stallet finns & blabla, så ska rida henne några dagar i veckan nu...
jaja that's it, det går bra nu puss:*
 



Ramasto

Hej allihopa
Hej hej hallå
Hej goddag, tack goddag, hej goddag
Hur e läget?

Idag är en bra dag. Vaknade halv 8, gick en promenad, åt frulle, körskolan = första körlektionen med Pelle, sjukt rolig! Fick till & med kör i rondell & trafikerad korsning! Sen blev det rundvandring i stan för att söka jobb + lämna ut CV. Lunch med Mammi. Åkte till Bullersta & fick plats i en ridgrupp på måndag, ska bli riktigt kul, har inte ridit på ridskola på fem år typ ^^ Hem & ut i skogen med Fanny. Sen ringde Ulla Bulla  & sa att hon ville att jag skulle börja rida Ramasto (sto 10år) = i'm happi! Så nu blir det massa häst, it's good! Ikväll blire film & te. Imorgon vankas det målning, I need some monetas för snart kommer Ellinor hit & hälsar på <3 Emli snart också hoppas jag!  Skåne va bra, malmöfestivalen är fin, Ellinor är lovely, Emli är snygg + discobilen har bästa festen & Ebbas har goda kakor, .men kom till Stockholm nån gång, så ska vi gå på Skansen du & jag.

Over & out.



Yo!

Moggeman här! Idag ska jag ta med mig älsklingen ner till Skåneland! WHOOPWHOOP! det är ju för fan Malmöfestival och fest hela veckan!
Igår var det familjekappsegling här i Nyköping och vi rockade fett! Vi vann vår klass och kom sammanlagt på 15:e plats, fett nöjd, fett nöjd! Det blev fest på Broken på kvällen med bastubad, månsken och båtresa hem, Fint! Väl hemma blev det pastasallad och choklad i natten. Nu packar Felicia och jag sitter bara, vi ska ta bussen ner till Helsingborg idag för fan! Så nu ska vi säga adjö! See ya in Skåne!
Focker Out!

Felicia unt Mogge!

13

Fan va jag är sämst på att blogga ?

Men jaja,. jag har blivit kär i Bob Dylan & alla som inte har sett I'm not there eller tycker att den är dålig borde skjutas, eller ännu värre dödas!
Har under mina funderingar kommit fram till att Nyköping inte är något för mig direkt, så planerar flytt till Stockholm när körkortet är kirrat, hey ya!
Imorron bär det av till Sthlm för att fira Hanna som fyller år & jag ska klippa mig på Björn Axén + shoppa tills jag droppa(r)!

Ikväll blire bio med Theo + Gurra, mhm.

Tjatja :*

+ Studentbilderna har ju kommit, haha SP3F, vad ska det bli av oss ? </3 
+ Marco Lehtojoki

- Jag kommer missa Billie (förlåt ellie), Familjen & SMK på malmöfestivalen = sug mig.
- Sluta regna okej?



RSS 2.0